tacalypse

The Apocalypse Blues Revue

Dom har precis kommit ut med sitt andra album, men först måste ni lyssna på den första som kom ut 2016. Det här är rå Texas Rock/Blues när den är som bäst. Hela bandet är en liten “fairy tail”

Shannon Larkin upptäckte Ray Cerbone på en biker bar. Sångaren hade ingen aning att han pratade med trummisen från Godsmack, det var bara ett par killar som hängde. “Det var inte en rekrytering alls”, säger Larkin. Bara två killar som gillade att åka mc och njuta av musik. “Det var inte som om jag var en kille i ett stort band, och han blev en stjärna. Jag och min fru blev inbjuden över till Rays hus för att äta middag, och det hände att jag såg hans gitarr i hörnet av rummet. Jag visste inte vad han gjorde, så jag bad honom att spela en sång och “wow” vilken röst. När vi månader efter gick in i studion för att spela in en blues skiva så bjöd vi in Ray som sångare. Resten är historia.